© COPYRIGHT DÉAN SCHOONMAAKBEDRIJF 2011. WASSENAAR. ...... .........................................................................NEDERLANDS.. ....ENGLISH..
Een professioneel familiebedrijf. Déan is een familiebedrijf, waarin mensen centraal staan. Maar Déan is óók een moderne, goed georganiseerde onderneming, die werkt volgens normale ouderwetse principes, gewoon hard werken en goed voor de mensen zorgen. Want wie goed doet, goed ontmoet.

Déan is een Wassenaars schoonmaakbedrijf. Maar we zijn ook actief voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten en Wassenaar zelf natuurlijk. Voor een goede beheersbaarheid meer dan genoeg.

Wij maken schoon voor: Scholen, Medisch centra, Verenigingen van eigenaren, Kantoren, Kinderdag verblijven, Overheid, Sportclubs, Ambassades, Opleveren van verbouwde woningen, Verzorgingscentra enz. Groot en Klein... Ook voor uw glas bewassing of zelfs een hulp in de huishouding.

Kennismaken met Déan. Spreekt een schoonmaakbedrijf met een professionele werkwijze en een persoonlijke benadering u aan, maak dan eens kennis met de mensen van Déan. Of vraag een keer geheel vrijblijvende offerte aan. Wij doen ook try-outs!