© COPYRIGHT DÉAN SCHOONMAAKBEDRIJF 2011. WASSENAAR. ...... .........................................................................NEDERLANDS.. ....ENGLISH..
De mens achter Déan: U zoekt een bedrijf waarin u vertrouwen heeft. Waar u gemakkelijk mee kunt praten. U wilt niet te veel betalen, maar u wilt niet bezuinigen op kwaliteit. Wij hebben met ons familiebedrijf in 35 jaar een vast team opgebouwd, dat zich betrokken voelt bij uw belang. Wij blijven kleinschalig denken met oog voor detail, met teams die snel kunnen reageren op al uw wensen en gemaakte afspraken. Alleen zo kunnen wij trots zijn op onszelf en onze vaste klantenkring, die vaak al tientallen jaren bij ons zijn.

Koos de Smit:
Houdt van hard werken en wil niet ingewikkeld doen. Voor zichzelf eist hij weing op. Je vindt hem meestal op de spinningfiets bij Aerofit en loopt of fietst graag in de duinen. Gezondheid en balans vindt hij voor iedereen belangrijk. Ervarings-deskundige op het gebied van schoonmaken.

Andrea de Smit:
Zorgt op een praktische manier voor interne aangelegenheden op kantoor. Echt een boekenwurm en gek op haar katten. Sport sinds 10 jaar elke dag vroeg op dezelfde sportschool.
Zet overal de schouders onder en laat zich niet uit het veld slaan door ook maar enige tegenslag.

Desiree de Smit:
Dagelijkse administratie, werk-schema's en staat u altijd telefonisch te woord. Neemt deel aan het dagelijkse leiding geven aan alles en iedereen binnen het bedrijf. Hard werken heeft ze van haar vader, het praktische van haar moeder. Heeft 2 kinderen met haar vriend om de boel op te vrolijken.

Lex Veen:
Vindt u vaak op de werk-vloer bij het personeel. Controleert de dagelijks gang van zaken. Geeft personeel de ruimte en respect die het nodig heeft. Zorgt voor een goede werksfeer. Werkt verder zelf ook nog in de reclame en tekent als kunstenanaar de wereld op zijn eigen manier.